North Dakota

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in North Dakota

Onroerend goed te koop in North Dakota

De staat grenst in het oosten aan Minnesota, gedeeld door de loop van de Northern Red River; in het zuiden ligt de South Dakota; in het westen is Montana, terwijl in het noorden de Canadese provincies Saskatchewan en Manitoba liggen.

North Dakota is de 19e grootste staat en heeft een landschap dat grotendeels bedekt is met de grote vlaktes. Zo'n grote staat moet er veel te koop zijn in North Dakota en de vastgoedmarkt moet rijk zijn. Met zoveel dieren in het wild kun je echter verwachten dat de meesten van hen zich op het platteland of in grootstedelijke gebieden bevinden.

De onroerendgoedmarkt in North Dakota begon in 2017 op recordhoogten, die vaak goede vooruitzichten bieden voor het volgende jaar.

Om de vastgoedmarkt in welke staat dan ook te begrijpen, is het nuttig om van dichtbij te bekijken welke trends van invloed zijn, zodat u kunt bepalen wat er vervolgens zal gebeuren.

De factoren die van invloed zijn op de vastgoedmarkt in North Dakota 2018 zijn in de eerste plaats het werkloosheidspercentage bepalen of mensen in staat zullen zijn om onroerend goed te koop in North Dakota te kopen of niet. Het huidige werkloosheidscijfer van North Dakota is 3,4%, wat onder het nationale gemiddelde ligt en het is een element dat de vastgoedmarkt positief beïnvloedt.

Onder de beste plaatsen om te wonen in North Dakota zijn er drie steden die opvallen tussen de anderen: Fargo, Grand Forks en Bismarck

Fargo is populair voor zowel een film als een televisieserie genoemd naar deze grootste stad in de staat. In Fargo is er de North Dakota State University en daarom biedt de onroerendgoedmarkt in North Dakota in Fargo studentenaccommodatie, maar ook een groot aantal huizen die op aankoop wachten. De huizenprijzen van Fargo liggen iets lager dan een jaar eerder en zullen naar verwachting tegen het einde van 2018 met enkele procentpunten stijgen.

Grand Forks biedt nog een uitstekende plek om te wonen. Het is de op twee na grootste stad in de staat, met een bevolking van ongeveer 52.838 inwoners. Een perfecte plek voor gezinnen en universiteitsstudenten als Grand Forks, waar de Universiteit van North Dakota is gevestigd. Met een luchtmachtbasis in het gebied is het leger een van de grootste arbeidsmarkten in dit gebied. Er zijn het afgelopen jaar geen veranderingen geweest in de onroerendgoedmarkt in Grand Forks, en we verwachten niet dat er een verandering zal zijn in het komende jaar.

Bismarck is de hoofdstad van de staat. Als de op een na grootste stad in de staat, biedt het veel voor mensen die ervoor kiezen om daar te wonen en die onroerend goed willen kopen in North Dakota. De gemiddelde waarde van huizen in Bismarck is sinds begin 2017 met 0,6% gedaald. De marktafwijkingspercentages blijven laag in deze sector en zullen dat ook blijven.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB